MUSICA

4 festes amb música en directe

“welcome party” dijous nit

RETRIO

Trio de jazz format l’any 2002. Al llarg de 10 anys, han organitzat un cicle de concerts anomenats “els divendres de jazz” a “El Retiro”.

Piano: Oscar Ferret / Contrabaix Joan Pinós / Bateria: Pinyu Martí


festa divendres nit

PROFESSOR CUNNINGHAM

Aquesta banda liderada  per Adrian Cunningham està formada per grans noms de la marca  Barcelona com Dani Alonso, Marti Elias, Gerard Nieto, Queralt Camps i Joan Marc.

Sens dubte aquest sextet de talents, desborda un torrent de ritmes que faran  de la festa del divendres un esdeveniment únic.


festa dissabte nit

Hot Swing Sextet

Aquest grup ofereix un viatge enrere en el temps en l’ambient frenètic dels clubs de jazz dels anys 30. De París a Harlem, de Django Reinhardt a Duke Ellington, Louis Armstrong a través de Hot Swing Sextet va organitzar per a vostè, un viatge «a mida» cap a «Swing». Entreu amb aquests sis joves músics plens d’energia. «Swing, » swaying » i bon humor estan en el menú d’aquest gran viatge a través del « MIDDLE-jazz».


“goodbye party”diumenge nit

SANT ANDREU JAZZ BAND

Dirigit per Joan Chamorro

Aquesta es una secció jove adaptada a un repertori festiu i ballable basat en temes dixieland i del moviment swing, sense deixar el rigor interpretatiu i les improvisacions a les que ens tenen acostumats.

Formen aquesta secció:

Joan Chamorro, direcció i saxo baix / Martí Costalago, trompeta / Max Munné, trompeta / Sander Theuns, saxos soprano i alt / Pere Company, saxo tenor, clarinet i veu / Lola Peñaranda, saxo tenor i clarinet / Noa Abike Bazuaye, saxo alt i veu / Bernat Benavente, saxo alt i bariton / Luc Martín, trombó / Asier Vázquez, guitarra / Anna Ndiaye, piano / Mateu Teixidó, contrabaix i Banjo / Nils Theuns, bateria / Didac Moya, bateria


DJ GASPER

DJ ANDREAS

DJ MANEL