PROFESSORS SBB 2023

Andreas & Olga

Olga Marina és de Moscou i va néixer en una família de professors (llengua i música) i des dels seus primers anys ha estat un cable enèrgic en directe – estudiant música, fent atletisme, arts marcials i gimnàstica. L’Olga ha estat ensenyant i competint per tota Europa i es considera una sola dels millors seguidors balboa d’Europa.

Andreas viu a Estocolm. Ha estat ensenyant competint i interpretant Balboa, Lindy Hop, Charleston, Collegiate i St. Louis Shag internacionalment durant més d’una dècada. Andreas és considerat com un dels millors mestres de Balboa i ballarins del món.

Com a instructors, Andreas i Olga posen l’accent en la col·laboració, la musicalitat i les habilitats de seguiment. Tenen una manera fàcil i relaxada d’ensenyar. Són coneguts per donar ben estructurades les classes i sempre intenten donar als seus estudiants comentaris individuals. La seva ambició és crear classes lúdiques plenes d’interessants peus, figures, tasques divertides i molt de riure.

Fancy & Jeremy

Fancy ve de Los Angeles, Califòrnia, Fancy (el seu nom de naixement) es va enamorar de Lindy i Shag a l’any 2008, amb Balboa no gaire lluny. Ha estat enganxada des de llavors, esforçant-se constantment per millorar la seva tècnica en una cerca interminable de connexió, llibertat d’improvisació en el ball social i el veritable esperit de jitterbug. Ha actuat, competit i ensenyat a tot el món, va ser nominada per al Saló de la Fama del Swing Dansi de Califòrnia al 2014 i és cinc vegades guanyadora del Campionat Nacional de Jitterbug en la divisió shag. Li encanta ballar amb gent nova i principiants, així que assegura’t de convidar-la a ballar!

Jeremy Otth va acumular una gran quantitat de coneixement sobre l’essència històrica dels balls de swing vintage i les interaccions amb alguns dels jitterbuggs i ballarins de swing originals. El seu interès s’ha centrat en Lindy Hop, Balboa, Jazz i Collegiate Shag. Juntament amb la seva aparentment inesgotable quantitat d’energia, el talent natural de Jeremy i la seva dedicació el van portar a acumular títols de campionat en moltes aclamades competicions de dansa com els Campionats Internacionals Lindy Hop, els Campionats Nacionals Jitterbug, els Campionats de Balboa clàssics americans, el Clàssic de Balboa de Califòrnia i els Campionats de Ball de Swing dels Estats Units. Jeremy és ara capaç de compartir l’amplitud de coneixement i passió per aquests clàssics companys ballant entretenint i educant peus del sud de Califòrnia a tot el món.

Albert & Neus

Comencem a ballar i entrenar junts el juliol de 2015, i a donar classes regulars de Balboa a Barcelona i també internacionalment, amb la voluntat de continuar aprenent i fer créixer l’escena. De seguida veiem la necessitat d’aprofundir en alguns aspectes del ball en parella i del seu llenguatge, per tal de potenciar i permetre una comunicació més fluida i dinàmica dins de la parella. Això ens ha portat a desenvolupar una forma de ballar més equilibrada entre els dos balladors, on tots dos puguin expressar-se al mateix nivell, sense perdre de vista i amb cura, de respectar els fonaments del Balboa original i focalitzant-nos en el ball social, la improvisació i els aspectes filosòfics i humans del ball, el Balanced Dancing.

Anni & Gašper

L’empatia i l’amabilitat són qualitats d’Anni i Gašper, els fan realment connectar amb la gent, comprometre’s amb músics a l’escenari i sempre reconeixen la vostra invitació a un ball. Són persones positives, divertides i alegres que tenen al teu esdeveniment. Anni i Gaperper són ballarins de swing que gaudeixen especialment de barrejar-se, Purebal, i afegir lindy volador en un Balswing. Quan es balla a base de vent, és com si el temps s’aturés al seu voltant. Aquest moment és el que connecta el flux.

Anni i Gaperper són instructors de dansa professional que, independentment del nivell de la classe, van posar ballarins en un viatge amb un esperit productiu i creatiu. “Aprenem els uns dels altres” és la mentalitat que posa els seus tallers en una altra categoria. Els seus tallers estan recolzats pel coneixement de la consciència corporal, el seu material original i la inspiració dels seus mestres de dansa favorits.