SBB 2020 WORKSHOP

Amics Balboeros, 

Lamentablement la situació mundial que està provocant el COVID-19, ens preocupa i també ens entristeix haver de prendre mesures importants. És per aixó que amb molt pesar anunciem la cancel·lació del nostre esdeveniment Sitges Balboa Beach que s’hauria de celebrar al mes de juny.

La decisió ha estat presa amb molta tristesa després de tants mesos de treball, i encara que el cor ens diu que seguim endavant, la raó s’imposa quan pensem en la quantitat d’errors que podríem cometre. No volem esgotar fins a l’última setmana per cancel·lar, creiem que si ho fem ara a 3 mesos vista, podreu rescatar i gestionar les possibles despeses d’allotjament i vols.

Val a dir que també queda cancel·lada la “weekday”, setmana dedicada al Boogie i Balboa a la escola Balluga’t de Castelldefels.

En uns dies ens posarem en contacte amb tots els registrats en especial aquells que ja han formulat el pagament per gestionar un reemborsament. 

Estem segurs que la vostra comprensió serà unànime i que d’élla sortirem reforçats per afrontar nous i brillants moments que sens dubte estan esperant per compartir junts. 

Cuideu-vos en tot moment. 

Una abraçada (virtual) a tots.

Manel i Antonia