MICKEY FORTANASCE & ANNA MARIA BERNHARD

Mickey Fortanasce (USA) ha estat ballant i competint durant els últims divuit anys. Durant aquest temps, la seva innovació i espectacle, juntament amb el seu amor per la història i la teoria de la dansa, l’han convertit en un professor i competidor del Balboa reconegut internacionalment. Mickey té tres victòries en el Campionat Internacional Balboa de Balboa Rendezvous (2006, 2007 i 2010), així com en el campionat americà Balboa Clàssic (2008), divisió de rutina (2011) i IBC (2016) de Balanç de Tots Balboa. Altres premis inclouen el primer lloc en les divisions de Balboa, tant en el Campionat Internacional de Lindy Hop (2010) com en el Campionat Europeu de Dansa Swing (2011). Ha ensenyat molt a Estats Units, Canadà, Europa, Corea, Rússia i Austràlia. Ha estat presentat a la 1a. Edició, Time Out New York, The New York Sun i Good Day New York.

Anna-Maria (Alemania) ha ballat ballet desde petita i ha provat molts altres estils de ball abans d’infectar-se amb la diversió de ballar swing. Des de 2012 ha impartit  Balboa, Lindy Hop i Autentic Jazz, i el 2014 va iniciar la seva própia academia “SwingDance Leipzig” amb el seu marit i company de ball Ralf. Participa (amb molt d’èxit!) en competicions internacionals. En les seves classes, dona una gran importància als aspectes bàsics, a la tècnica i proporciona inspiració per les followers. També té una gran experiència per competir en els grans esdeveniments d’Europa i Estats Units.

 

 MARCUS KOCH & BÄRBL KAUFER

Marcus i Bärbl (Alemania) al 2016 va marcar el 25è any de la seva exitosa associació de ball. Amb el seu coneixement, l’energia, el compromís i la passió de tota la vida per les danses Swing, Marcus i Bärbl han contribuït enormement a la comunitat de danses Swing.

Han aconseguit amb èxit el que molts  balladors s’esforcen en el món del swing. La seva passió, el treball dur i l’amor per la dansa els ha atorgat una carrera molt reeixida en la qual han guanyat diversos premis, incloent títols mundials, americans i nacionals al llarg dels anys.

Continuen compartint, inspirant i proporcionant coneixement de primera mà a totes les generacions de tot el món i encara són molt sol·licitats com a professors internacionals. Mentrestant, mai no perden la seva alegria o passió pel ball i l’ensenyament. El seu viatge va començar amb Boogie Woogie, però avui dia són una de les poques parelles per ensenyar i inspirar a través de tots els principals balls swing, incloent Hollywood i Savoy Style Lindy Hop, Collegiate Shag, Balboa, Charleston, Jazz Vernacular i The Big Apple. El més important per a ells no són els seus títols sinó el difondre l’alegria i saber-ho.

 

 NEJC ZUPAN & VANESSA GRANJON

Nejc (Eslovenia) va començar a ballar l’any 2003 com a resultat de la seva experiència de dansa contemporània i un fort amor per la música de jazz. A causa d’això, es va convertir en un dels principals culpables de la popularització de Lindy Hop i Balboa a Eslovènia a principis dels anys 2000. La seva experiència de ball Swing és una col·lecció d’investigacions interminables sobre diferents formes de ball, nombrosos tallers internacionals i la seva humil disposició a seguir aprenent de qualsevol persona que estigui satisfet per ensenyar-lo. Presta especial atenció al moviment i la musicalitat de jazz, ambdós essencials per a qualsevol ball de Swing.

Vanessa (França) ha estat ballant danses swing durant més de 10 anys a tota Europa. El seu estil és dinàmic, musical i creatiu, sempre empenyent els límits del que es pot fer. Un mestre entusiasta i experimentat, sap treure els petits detalls que fan tota la diferència.

 

ALBERT FERRÀN & NEUS CASTELLS

Des del Setembre del 2015 l’Albert i la Neus entrenen i donen classes de Balboa de forma regular a Barcelona i des del 2017 internacionalment. Les seves classes es focalitzen principalment en la tècnica, fent especial èmfasi en els fonaments i en la connexió amb la parella, per tal d’ esdevenir un equip on els dos ballarins puguin expressar-se de forma individual mentre volen a la pista de ball com un.

L’Albert (CAT) balla Balboa des del 2005 i també ensenya internacionalment des del 2011. La seva gran passió per aquest ball ha fet que fos un dels impulsors de la creació i creixement d’una comunitat de ballarins de Balboa a Barcelona, cada vegada més gran. Ha desenvolupat el seu propi estil amb una manera particular de combinar el Pure Bal i el Bal Swing essent molt musical. Ha guanyat diferents títols internacionals de Balboa com l’ Eurobal Cup el 2011 i el BOTP classic open el 2013, o l’ Easter Balboa Championships 2013 i va quedar segon a l’Open Social del ABW 2017 a Cleveland.

La Neus (CAT) va descobrir el Balboa el 2010 i des de llavors ha combinat la seva fascinació pel Balboa amb el Lindy Hop i altres ball de swing, ballant, entrenant i ensenyant localment, volent aprendre’n sempre més i compartir la seva passió. Per ella un dia sense ballar i sense haver intentat i après alguna cosa nova és com un dia perdut. Va quedar al primer lloc del J’n’J del Toulouse Balboa Festival 2017.

 

 

ALEJANDRO & MONTSE

registra’t aquí