NICK WILLIAMS & KATE HEDIN

Nick Williams (USA) ha encarnat la passió i l’esperit de ballar swing des de la seva primera classe l’any 1998. La profunditat de la seva comprensió de Lindy Hop, Balboa i Collegiate Shag prové d’estudiar amb els ballarins principals. El desig d’autenticitat de Nick, juntament amb la seva passió per l’evolució de la dansa, el porta a un estil conegut per la precisió, la lleugeresa, la musicalitat i l’energia dinàmica. Els seus èxits inclouen campió del Món Lindy Hop, campió d’EE. UU. Swing Dance, campió d’Estats Units Lindy Hop, campió Nacional de Jitterbug, campió Internacional de Lindy Hop, campió Final de Lindy Hop, campió de Balboa dels Estats Units i campió de Balboa / Swing de Califòrnia. Nick va ser honrat per ser reconegut pel Saló de la Fama de Swing Dance de Califòrnia. També és un coreògraf aconseguit i coreografiat per a l’exitós programa de TV So You Think You Can Dance. Com a instructor, és conegut per la seva capacitat de desglossar els moviments i la tècnica per crear un ambient d’aprenentatge divertit i alegre. El seu veritable amor per la música i el ball sempre l’inspirarà per aprendre, ensenyar i créixer.

Kate Hedin (USA), seguint el camí del seu gran avantpassat, l’explorador suec Sven Hedin, Kate ha viatjat a les regions més desconegudes. A part d’un amor al Lindy Hop, inspirat clàssicament, és el més conegut pel seu estil únic i elegant Balboa. El resultat és un currículum impressionant. Kate té títols de campionat en gairebé totes les competicions principals, inclosos els campionats de Balboa dels Estats Units, els campionats Internacionals de Lindy Hop, la Copa Euro Balboa i molt més. També és un jurat de la competència molt sol·licitat. Al 2012, va publicar dos DVD molt elogiats específicament per als seguidors de Balboa sobre la tècnica i l’estètica. Com a professora, Kate és coneguda i estimada pel seu llenguatge basat en la lògica, els seus mètodes únics de tècnica d’ensenyament i, en general, sense deixar que els seguidors dels estudiants siguin decebuts. Està orgullosa d’haver celebrat, juntament amb els seus amics en Get Hep Swing a Cleveland, el Guinness World Record per a la festa de ball més llarga (52 hores, 3 minuts). La seva moda és admirada per molts, les seves línies desitjades fins a Orient. També fa trapezi.

 

 MICKEY FORTANASCE &

ANNA-MARIA BERNHART

 

Mickey Fortanasce (USA) ha estat ballant i competint durant els últims divuit anys. Durant aquest temps, la seva innovació i espectacle, juntament amb el seu amor per la història i la teoria de la dansa, l’han convertit en un professor i competidor del Balboa reconegut internacionalment. Mickey té tres victòries en el Campionat Internacional Balboa de Balboa Rendezvous (2006, 2007 i 2010), així com en el campionat americà Balboa Clàssic (2008), divisió de rutina (2011) i IBC (2016) de Balanç de Tots Balboa. Altres premis inclouen el primer lloc en les divisions de Balboa, tant en el Campionat Internacional de Lindy Hop (2010) com en el Campionat Europeu de Dansa Swing (2011). Ha ensenyat molt a Estats Units, Canadà, Europa, Corea, Rússia i Austràlia. Ha estat presentat a la 1a. Edició, Time Out New York, The New York Sun i Good Day New York.

 

Anna-Maria (Alemania) ha ballat ballet desde petita i ha provat molts altres estils de ball abans d’infectar-se amb la diversió de ballar swing. Des de 2012 ha impartit  Balboa, Lindy Hop i Autentic Jazz, i el 2014 va iniciar la seva própia academia “SwingDance Leipzig” amb el seu marit i company de ball Ralf. Participa (amb molt d’èxit!) en competicions internacionals. En les seves classes, dona una gran importància als aspectes bàsics, a la tècnica i proporciona inspiració per les followers. També té una gran experiència per competir en els grans esdeveniments d’Europa i Estats Units.

 

 MARCUS KOCH & BÄRBL KAUFER

Marcus i Bärbl (Alemania) al 2016 va marcar el 25è any de la seva exitosa associació de ball. Amb el seu coneixement, l’energia, el compromís i la passió de tota la vida per les danses Swing, Marcus i Bärbl han contribuït enormement a la comunitat de danses Swing.

Han aconseguit amb èxit el que molts  balladors s’esforcen en el món del swing. La seva passió, el treball dur i l’amor per la dansa els ha atorgat una carrera molt reeixida en la qual han guanyat diversos premis, incloent títols mundials, americans i nacionals al llarg dels anys.

Continuen compartint, inspirant i proporcionant coneixement de primera mà a totes les generacions de tot el món i encara són molt sol·licitats com a professors internacionals. Mentrestant, mai no perden la seva alegria o passió pel ball i l’ensenyament. El seu viatge va començar amb Boogie Woogie, però avui dia són una de les poques parelles per ensenyar i inspirar a través de tots els principals balls swing, incloent Hollywood i Savoy Style Lindy Hop, Collegiate Shag, Balboa, Charleston, Jazz Vernacular i The Big Apple. El més important per a ells no són els seus títols sinó el difondre l’alegria i saber-ho.

 

 

ALEJANDRO CABANILLAS &

MONTSE RODRIGUEZ

Montse i Alejandro (CAT) han estat viatjant pels festivals més importants per tal de perfeccionar el seu ball i crear un estil únic, basat en l’energia, la improvisació, el joc constant amb la música i l’alegria que desprenen, tant en el ball social com en les competicions en les quals participen. En les seves classes es dediquen a donar eines que els han servit per a poder-se expressar a la pista de ball i crear els seus propis passos i variacions.

 

JAVI & LUCIA

(Professors del Pack Welcome Begginers)

Lucía i Javi (ESP) han estat ballant i ensenyant Lindy Hop i Balboa junts des del 2012, a l’estranger i principalment a través de la seva pàtria Espanya.

Els propietaris i directors orgullosos de les dues escoles de Black Bottom a València, amb més de 500 estudiants, també organitzen el Festival de València Balboa.

La seva fina tècnica, musicalitat i estil els va fer guanyar concursos en festivals internacionals, com ara l’aniversari europeu de Balboa (Strictly 2017), el Balboa Weekend de Roma (ambdues en Strictly i Mix & Match 2018 (millor líder, millor seguidor), Ballove a Praga (Millor líder , el segon millor seguiment).

A les classes, els encanta centrar-se en l’associació i crear un flux harmoniós mentre ballen en parella jugant i reaccionant entre ells.

Estigueu preparats per a classes desafiants i divertides amb ells!