NICK WILLIAMS & KATE HEDIN

Nick Williams (USA) ha encarnat la passió i l’esperit de ballar swing des de la seva primera classe l’any 1998. La profunditat de la seva comprensió de Lindy Hop, Balboa i Collegiate Shag prové d’estudiar amb els ballarins principals. El desig d’autenticitat de Nick, juntament amb la seva passió per l’evolució de la dansa, porta a un estil conegut per la precisió, la lleugeresa, la musicalitat i l’energia dinàmica. Els seus èxits inclouen campió del Món Lindy Hop, campió d’EE. UU. Swing Dance, campió d’Estats Units Lindy Hop, campió Nacional de Jitterbug, campió Internacional de Lindy Hop, campió Final de Lindy Hop, campió de Balboa dels Estats Units i campió de Balboa / Swing de Califòrnia. Nick va ser honrat per ser reconegut pel Saló de la Fama de Swing Dance de Califòrnia. També és coreògraf aconseguit i coreografiat per a l’exitós programa de TV So You Think You Can Dance. Com a instructor, és conegut per la seva capacitat de desglossar els moviments i la tècnica per crear un ambient d’aprenentatge divertit i alegre. El seu veritable amor per la música i el ball sempre l’inspirarà per aprendre, ensenyar i créixer.

Kate Hedin (USA), seguint el camí del seu gran avantpassat, l’explorador suec Sven Hedin, Kate ha viatjat a les regions més desconegudes del següent i el treball de peus. A part d’un amor d’Lindy Hop, inspirat clàssicament, és el més conegut pel seu estil únic i elegant Balboa. El resultat és un currículum impressionant. Kate té títols de campionat en gairebé totes les competicions principals, inclosos els campionats de Balboa dels Estats Units, els campionats Internacionals de Lindy Hop, la Copa Euro Balboa i molt més. També és un jurat de la competència molt sol·licitat. Al 2012, va publicar dos DVD molt elogiats específicament per als seguidors de Balboa sobre la tècnica i l’estètica. Com a professora, Kate és coneguda i estimada pel seu llenguatge basat en la lògica, els seus mètodes únics de tècnica d’ensenyament i, en general, sense deixar que els seguidors dels estudiants siguin decebuts. Està orgullosa d’haver celebrat, juntament amb els seus amics en Get Hep Swing a Cleveland, el Guinness World Record per a la festa de ball més llarga (52 hores, 3 minuts). La seva moda és admirada per molts, les seves línies desitjades fins a Orient. També fa trapezi.

 

 MICKEY FORTANASCE &

Mickey Fortanasce (USA) ha estat ballant i competint durant els últims divuit anys. Durant aquest temps, la seva innovació i espectacle, juntament amb el seu amor per la història i la teoria de la dansa, l’han convertit en un professor i competidor del Balboa reconegut internacionalment. Mickey té tres victòries en el Campionat Internacional Balboa de Balboa Rendezvous (2006, 2007 i 2010), així com en el campionat americà Balboa Clàssic (2008), divisió de rutina (2011) i IBC (2016) de Balanç de Tots Balboa. Altres premis inclouen el primer lloc en les divisions de Balboa, tant en el Campionat Internacional de Lindy Hop (2010) com en el Campionat Europeu de Dansa Swing (2011). Ha ensenyat molt a Estats Units, Canadà, Europa, Corea, Rússia i Austràlia. Ha estat presentat a la 1a. Edició, Time Out New York, The New York Sun i Good Day New York.

 

 

 MARCUS KOCH & BÄRBL KAUFER

Marcus i Bärbl (Alemania) al 2016 va marcar el 25è any de la seva exitosa associació de ball. Amb el seu coneixement, l’energia, el compromís i la passió de tota la vida per les danses Swing, Marcus i Bärbl han contribuït enormement a la comunitat de danses Swing.

Han aconseguit amb èxit el que molts  balladors s’esforcen en el món del swing. La seva passió, el treball dur i l’amor per la dansa els ha atorgat una carrera molt reeixida en la qual han guanyat diversos premis, incloent títols mundials, americans i nacionals al llarg dels anys.

Continuen compartint, inspirant i proporcionant coneixement de primera mà a totes les generacions de tot el món i encara són molt sol·licitats com a professors internacionals. Mentrestant, mai no perden la seva alegria o passió pel ball i l’ensenyament. El seu viatge va començar amb Boogie Woogie, però avui dia són una de les poques parelles per ensenyar i inspirar a través de tots els principals balls swing, incloent Hollywood i Savoy Style Lindy Hop, Collegiate Shag, Balboa, Charleston, Jazz Vernacular i The Big Apple. El més important per a ells no són els seus títols sinó el difondre l’alegria i saber-ho.

 

 

ALEJANDRO & MONTSE