REGISTRE

OBRIM INSCRIPCIONS

Registre Online (click aquí) 

 

CONDICIONS GENERALS

Aquets termes i condicions s’apliquen a tots els registrats en esdeveniments organitzats per BCN Swing Balboa.Totes  les reserves s’accepten sobre la base d’aquests termes i condicions i en fer aquesta reserva vostè comprèn i accepta estar obligat a ells en tot moment.

CLÀUSULES: Els organitzadors es permeten canviar l’horari o els professors en cas de vol cancel·lat, lesió o malaltia d’un de élls, no hi haurà reemborsament per cap d’aquests casos. BCN Swing Balboa no pot acceptar cap responsabilitat per cap reclam, pèrdua o dany que pugui ocórrer per la seva participació en l’esdeveniment de “Sitges Balboa Beach”.

FORMA DE PAGAMENT: Un cop omplert el formulari del registre de la web rebràs en uns dies un correu electrònic, amb la confirmació de la teva inscripció i el número de compte per fer la transferència. Has de realitzar el seu pagament dins dels 7 dies posteriors a la confirmació del teu registre. Si després d’aquest termini no has fet l’ingrés, la inscripció serà cancel·lada i la teva  plaça alliberada.

DEVOLUCIONS: No podem reemborsar-te per cap motiu.  No obstant pots vendre la teva plaça, simplement avisant-nos per correu electrònic el més aviat possible a qui li has venut, perquè puguem actualitzar el nostre registre. Si els organitzadors cancel·len l’esdeveniment, el seu pagament serà reemborsat.

DRETS D’IMATGE: Acceptant aquestes condicions generals, autoritzo la utilització de la meva imatge personal resultant d’aquest esdeveniment per poder ser utilizada per possibles publicacions a la web i xarxes socials de BCN Swing Balboa i Sitges Balboa Beach.