Assegura’t de revisar les nostres descripcions de nivell per descobrir quin nivell et convé més. Confiem en la teva avaluació honesta per crear un ambient de taller que sigui reeixit per a tots els assistents. SI US PLAU, TRIA EL TEU NIVELL HONESTAMENT!

 

  • INTERMIG: portes rebent classes i participant en festes, almenys uns mesos fins 1 any. Domines els bàsics del balboa i vols aprendre nous passos i moviments.
  • INTERMIG-AVANÇAT: portes més d’1 o 2 anys rebent classes, participant en festes i algun esdeveniment internacional. El teu bàsic és sòlid i ballar en temps ràpids és fàcil per a tu. En aquest nivell milloraràs la tècnica
  • AVANÇAT: balles Balboa regularment durant 3 anys o més, participes en festes i assisteixes a esdeveniments internacionals. Ets un ballarí experimentat, posseeixes musicalitat, originalitat i habilitat per ballar en tots els ritmes.
  •  AVANÇAT PLUS: aquest nivell és per al molt experimentat ballarí de Balboa: si tots volen ballar amb tu quan ets a la pista de ball. Definitivament tens el teu propi estil personal quan balles. Et sents bé ballant cançons de tots els ritmes fins a més de 220-240 batecs per minut. Ets un ballarí clau de balboa dins el teu espai local de Balboa i potser ensenyes classes de Balboa regularment. Et sents còmode demostrant la teva tècnica, habilitats d’associació, estil i musicalitat enfront dels altres.