NIVELLS

Assegura’t de revisar les nostres descripcions de nivell per descobrir quin nivell et convé més. Confiem en la teva avaluació honesta per crear un ambient de taller que sigui reeixit per a tots els assistents. SI US PLAU, TRIA EL TEU NIVELL HONESTAMENT!

 

  • INTERMIG: portes rebent classes i participant en festes, almenys uns mesos fins 1 any. Domines els bàsics del balboa i vols aprendre nous passos i moviments.
  • INTERMIG-AVANÇAT: portes més d’1 o 2 anys rebent classes, participant en festes i algun esdeveniment internacional. El teu bàsic és sòlid i ballar en temps ràpids és fàcil per a tu. En aquest nivell milloraràs la tècnica
  • AVANÇAT: balles Balboa regularment durant 3 anys o més, participes en festes i assisteixes a esdeveniments internacionals. Ets un ballarí experimentat, posseeixes musicalitat, originalitat i habilitat per ballar en tots els ritmes.
  •  AVANÇAT PLUS: aquest nivell és per al molt experimentat ballarí de Balboa: si tots volen ballar amb tu quan ets a la pista de ball. Definitivament tens el teu propi estil personal quan balles. Et sents bé ballant cançons de tots els ritmes fins a més de 220-240 batecs per minut. Ets un ballarí clau de balboa dins el teu espai local de Balboa i potser ensenyes classes de Balboa regularment. Et sents còmode demostrant la teva tècnica, habilitats d’associació, estil i musicalitat enfront dels altres.