FESTES

Quatre festes:

Dijous, “Welcome party” amb música DJ.

Divendres, música en directe i DJ’s.

Dissabte, festa principal vintage amb música en directe i DJ.

Diumenge, “Goodbye party” amb música en directe i DJ.

 

BANDES I DJ


 

Adrian Cunningham

Artista convidat durant tot el weekend.

Mestre dels instruments de metall, apareix de nou a Sitges com artista convidat per delectar-nos en cadascuna de les seves aparicions. La seva amabilitat i proximitat el converteixen en una persona que conecta ràpidament amb el públic.

afdrian

 


Shakin’All

Divendres 20 de Juliol del 2018

Aquesta banda formada a Barcelona i dirigida per al músic Dani Alonso, reuneix en aquest sextet excel·lents professionals que saben com conectar amb el ritme que el públic necessita.

 


BJO Barcelona Jazz Orquestra

Dissabte 21 de Juliol del 2018

La BJO (Barcelona Jazz Orquestra) és una autèntica Big Band creada a Barcelona per 18 músics professionals.

Aquesta banda transmet el gènere swing amb la màxima de les seves precisions, aconseguint impregnar l’espai perquè el públic retrocedeixi als anys 30 ‘.

 


Mandarin Swing

Diumenge 22 de Juliol del 2018

“Mandarin Swing” és un grup instrumental que recupera el repertori ballable dels anys 30 ‘i 40’. Al 2015 neix per iniciativa de dos dels seus membres, també ballarins de Balboa, davant la necessitat de trobar música en directe adequada per ballar aquest estil. L’objectiu del grup és omplir les pistes de ball d’entusiasme, energia i bona música.

 


DJ. Kay (UK)

Com a professor i ballarí de balboa, Jon punxa per al gaudi absolut dels qui ballen.
Els seus ritmes trepidants 100% ballables en aquestes sessions que desprenen premi a dolls li han valgut el reconeixement com un dels Djs més admirats en les escenes locals en les quals treballa habitualment, Zaragoza i Barcelona.
Dj Kay ha punxat nacionalment i internacionalment en esdeveniments tals com Birmingham Swing Festival, Madrid In Pulse, València Balboa Exchange i Barcelona Balboa Weekend, en l’última edició del qual va ser votat com a millor Dj.
És un incansable cercador de música vibrant que produeixi un doble efecte en els ballarins que ballen en la pista: que somriguin alhora que gaudeixen dels seus shuffles.

 

 

 

 


DJ. Jesus Races (ESP)

BalboaBallarí, Dj i organitzador d’esdeveniments de Swing.

 Dj en esdeveniments de Balboa, tant locals, a Madrid, com internacionals: Sitges Balboa Beach, Madrid in Pulse, València Balboa Exchange.

 Per Balboa prefereixo el so de les bandes clàssiques del Swing com Benny Goodman, Artie Shaw, Lionel Hampton o Duke Ellington, això és el que predomina en el meu repertori. Però segons el tipus d’esdeveniment, l’hora i energia de la pista, sòl evolucionar cap a sons més moderns com Jonathan Stout o Professor Cunningham. Encara que sempre tinc presents les arrels de New Orleans amb gent com Palmeto Bug Stompers o Gentlement & Gàngsters i fins i tot la música de Garatge Balboa com la dels Dizzy Birds.

 Projectes actuals de Balboa en els que estic involucrat: Big South School, “Madrid in Pulse – Madrid Balboa Festival”, “La Fàbrica Balboa Camp”, WeBal – col·lectiu professors de Balboa a Madrid.

 

 


DJ. Florent Gardeur (FR)

Florent Gardeur, de Tolouse, és Dj de Balboa regular des de fa vàris anys. Dj una vegada al mes a l’esdeveniment Balboa Brunch a Tolouse. També va fer DJ Balboa a França (París, …) i Barcelona festes i workshops.

 

 

 

 

 

 

 


DJ. Manel (CAT)

From Barcelona, Dj Manel és habitual en l’escena local impartint sessions en els diferents locals i esdeveniments on es balla Balboa. El seu repertori tracta amb especial atenció els clàssics de les grans bandes americanes i també europees. No obstant això sempre hi ha un moment per a l’escena manouche, dixiland, o versions curioses adaptades per bandes contenporáneas.