DJ

 

DJ. Kate Hedin (USA)

Al haver estudiat en el conservatori, Kate té un coneixement profund de baralles de gats elegants i té una gran estima per la música jazz. Kate és un DJ habitual en The Jam Cellar de Washington DC, i en esdeveniments de swing dance en tot el país. La seva oïda per a la música té tanta demanda que ha organitzat música de competició per a esdeveniments nacionals com el Campionat Internacional de Lindy Hop, Rocky Mountain Balboa Blowout i Music City Shuffle. Kate afavoreix el swing dels anys 30 i 40, com Chick Webb i Benny Goodman.

DJ. Kay (UK)

Com a professor i ballarí de balboa, Jon punxa per al gaudi absolut dels qui ballen.
Els seus ritmes trepidants 100% ballables en aquestes sessions que desprenen premi a dolls li han valgut el reconeixement com un dels Djs més admirats en les escenes locals en les quals treballa habitualment, Zaragoza i Barcelona.
Dj Kay ha punxat nacionalment i internacionalment en esdeveniments tals com Birmingham Swing Festival, Madrid In Pulse, València Balboa Exchange i Barcelona Balboa Weekend, en l’última edició del qual va ser votat com a millor Dj.
És un incansable cercador de música vibrant que produeixi un doble efecte en els ballarins que ballen en la pista: que somriguin alhora que gaudeixen dels París, …) i Barcelona festes i workshops.


DJ. Manel (CAT)

From Barcelona, Dj Manel és habitual en l’escena local impartint sessions en els diferents locals i esdeveniments on es balla Balboa. El seu repertori tracta amb especial atenció els clàssics de les grans bandes americanes i també europees. No obstant això sempre hi ha un moment per a l’escena manouche, dixiland, o versions curioses adaptades per bandes contenporáneas.