A ON?

Totes les classes i festes es realitzaran a l’Hotel ME Sitges Terramar, ha estat reformat íntegrament i conservant l’essència vintage de la gran sala.

Hotel ME Sitges Terramar

Passeig marítim, 80, Sitges (Barcelona)

Opcions d’allotjament:


Hotel ME Sitges Terramar

oferta de preu ajustat pels registrats al SBB

** l’hotel pot oferir ofertes puntuals **

Hotel Subur Maritim

Hotel Ibersol Antemare Spa

Hotel Sunway Playa Golf

 Hotel Sitges

 

Com arribar a Sitges


20 minuts de l’aeroport de Barcelona.

35 minuts de Barcelona.

45 minuts de l’aeroport de Reus.

1 hora i 30 minuts de l’aeroport de Girona.

Sitges es troba a 35 km al sud de Barcelona, a la qual la uneixen excel·lents comunicacions per carretera, autopista i ferrocarril.

Per carretera:

L’Autopista C-32 enllaça Sitges amb Barcelona en només 30 minuts, i amb Tarragona en 45. Des de Sitges s’accedeix a l’Autopista AP-7 que, en direcció nord, arriba fins a la Jonquera i connecta amb la xarxa d’autopistes europees, i en direcció sud, amb la resta d’autopistes espanyoles.

Amb autobús:

L’empresa MonBus ofereix servei d’autobusos que enllaça Sitges amb Barcelona i al revés, passant per l’Aeroport. Més informació: www.monbus.es

Amb tren:

Aproximadament cada 15 minuts hi ha un tren que en un trajecte de 30 minuts uneix Sitges amb la Ciutat Comtal. Des de Barcelona Sants surten trens diaris cap a la resta d’Espanya i Europa. Mes informació www.renfe.com 

En avió:

L’Aeroport Internacional de Barcelona es troba a 28 km de Sitges. També s’ha de tenir en compte els aeroports de Reus (a 67 km) i Girona (a 135 km).

No hi ha tren directe a Sitges. Per tant, si vols agafar el tren, cal agafar el tren RENFE des de l’aeroport i baixar a la primera parada es diu El Prat de Llobregat. Canvia aquí per al tren de Sitges.

Per esbrinar l’horari dels trens cal ingressar a la secció de trens locals del lloc web de RENFE – Rodalies.

La companyia Mon-bus té un servei diari regular d’autocars que surt de la Terminal 1 (T1). Si el seu vol arriba a la T2, hauràs d’agafar l’autobus gratuït de l’aeroport que et porta de la T2 fins a la T1.

En taxi des de l’aeroport:

Aquest trajecte dura al voltant de 30 minuts en taxi i costa 75 € aproximadament.

 

Coneixes Sitges?  Visita la web www.sitgestur.cat